Reviews

 • Anti-spam
  Typ bovenstaande code over.
  Wolbrink
  4.0
  25-05-2023

  Helaas hebben we een beschadigde traptrede ontvangen. Nog teleurstellender is dat Wassink bestratingen geen oplossing heeft / aanbiedt. Blijkbaar valt de beschadiging in de marge en wordt verwezen dat eea op hun site staat uitgelegd. Jammer is dat tijdens ons bezoek aan de showtuin en het daar plaatsen van de bestelling niets, maar dan ook met geen enkel woord, iets over gezegd wordt. Zitten wij met een buts in de traptrede dat altijd in zicht blijft.
  J. Harms
  6.0
  03-12-2021

  Nadat er niemand kwam opdagen op de afspraak, heb ik geen contact meer kunnen krijgen met Wissink. Op geen enkele wijze, niet per telefoon, niet per whatsapp en ook niet via messenger. Geen zuivere koffie daar.
  Peterjan
  10
  22-07-2021

  Super fijn behandeld van bestellen tot retourneren alles volgens afspraak TOP geregeld fijn zaken gedaan ga zo door
  Paul van Dam
  10
  21-06-2019

  Top bedrijf!
  Ruime keuze en vakkundig en vriendelijk personeel.

  Een aanrader voor iedereen die iets met bestrating wil.

  Gr

  Paul

  Theo van der Hijden
  2.0
  07-02-2019

  Zoals u weet ging het niet om de z.g. uitbloei, al is dat inderdaad de reden waarom 5 m2 vervangen is. De oorspronkelijk door u geleverde bestrating wijkt enorm af van wat wij besteld hadden (de zes verschillende kleuren waaruit die zou bestaan, zitten er beslist niet allemaal in). Bovendien is ook daarin een deel anders van kleur dan de rest. Onze hovenier (fa. Konijnenberg) heeft dit ook duidelijk geconstateerd. Alleen de later vervangen 5 m2 is de kleur die wij besteld hadden. Als je de boel gaat mixen met het totale aantal vierkante meters in voor- en achtertuin, krijg je deze kleur echt niet door de hele tuin. Het wordt hooguit wat gelijkmatiger van kleur, maar nog altijd niet de door ons bestelde kleur. Dat u kennelijk van mening bent dat mensen maar moeten accepteren dat geleverde bestrating erg afwijkt van de kleur die zij besteld hebben, vinden wij op zijn minst enorm teleurstellend.

  De Groene Vingers
  10
  25-01-2019

  Wij doen al ruim 20 jaar zaken met de firma Wassink en sturen onze opdrachtgevers graag naar Wassink toe. Wat wij meestal terugkrijgen is dat men vakkundig en vooral prettig geholpen wordt. Kortom een fijn bedrijf.

  van Loenen Bestratingen
  10
  15-11-2018

  Goede kwaliteit, goede communicatie en heel vriendelijk personeel.