Afmeting
 • + Toon meer
 • - Toon minder
Kleur
 • + Toon meer
 • - Toon minder
Materiaal
 • + Toon meer
 • - Toon minder
Prijs

Aanbiedingen

 1. Uitlopend product. Wij voeren het product niet meer als standaard voorraad assortiment artikel.
 2. Uit assortiment. De leverancier heeft besloten om het product niet meer te produceren en te leveren. Daarom verkopen wij onze voorraad uit.
 3. Partijhandel. Producenten hebben bulk van een type materiaal om verschillende redenen zoals afwijkende kleur ten opzichte van standaard assortiment, overproductie, niet afgenomen partijen… Deze partijen bestrating kopen wij op.
 4. Testproductie. Een nieuwe kleur wordt getest en wanneer deze afwijkt van de gewenste kleurstelling wordt de productie bezien als een partij.
 5. Proefmateriaal. Een nieuwe natuursteen soort wordt getest door middel van een proefcontainer. Wanneer de steensoort om welke reden dan ook niet aansluit bij de verwachtingen wordt deze als aanbieding uitverkocht.
 6. Handelskwaliteit. De materialen voldoen niet aan de kwaliteitseisen voor 1e soort welke gesteld wordt aan betreffende bestrating. Bijvoorbeeld maatafwijking, kleurverschil, of misproductie. Toch kunnen deze materialen van zeer goede kwaliteit zijn voor een zeer redelijke prijsstelling. Dit is afhankelijk van het type materiaal/producent.
Op deze pagina bieden wij regelmatig aanbiedingspartijen van o.a. beton, keramiek, gebakken en natuursteen aan.
U kunt ervan uitgaan dat de aanbiedingen welke wij leveren van goede kwaliteit zijn.
Tevens kunt u erop vertrouwen dat wij deze partijen 'eerlijk' verkopen. Vraag ernaar bij onze verkoop.
163 artikelen
Betonklinker 10,5x21x8 Grijs HK Partij Op=Op
14,95 per m²
Incl. btw
12,36 excl