Gebruiken voor
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Prijs
Natuursteen tegels & bestrating

Natuursteen tegels & bestrating

Met ons ruime assortiment aan natuursteen tegels, rechtstreeks geïmporteerd, bieden wij de perfecte oplossing voor uw tuin. Onze uitgebreide collectie bestaat uit verschillende afmetingen en bewerkingen, die u uitgebreid kunt bezichtigen in onze showtuin. Bovendien zijn veel van onze natuurstenen ook beschikbaar als indoor tegel, waardoor u uw huis en tuin perfect op elkaar kunt laten aansluiten en overlopen.
De productie van natuursteen tegels begint met het winnen van grote blokken uit steengroeven over de hele wereld. Deze blokken worden gezaagd tot platen van de gewenste dikte en vervolgens gesneden tot de gewenste tegelformaten. Tot slot worden ze bewerkt voor de juiste afwerking, zoals gepolijst, verzoet, gevlamd of getrommeld.

Onze collectie omvat verschillende steensoorten, waaronder hardsteen, basalt, travertin, graniet, leisteen, zandsteen en marmer. Ook zijn flagstones, gebroken natuursteenplaten, en kinderkoppen verkrijgbaar. Bovendien bieden wij ook natuurstenen staptegels, die perfect zijn voor het creëren van sfeer of voor praktische doeleinden in bijvoorbeeld uw vijver, grasveld of grind.
Kies voor natuursteen; dat is klasse, puur natuur! Neem contact met ons op voor meer (persoonlijke) informatie over onze natuursteen bestrating of kom langs in onze showtuin om ons uitgebreide assortiment te bekijken.

... lees verder