Gebruiken voor
Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Prijs
(Sier)tegels beton

(Sier)tegels beton

Een terras is de ideale plek om te genieten van mooie zomeravonden en gezellige momenten met vrienden en familie. Op uw terras wordt plezier gemaakt, gespeeld, gegeten en genoten… Met het bijzonder uitgebreide gamma van onze terrastegels vindt u beslist de tegel die perfect aansluit bij uw bouwstijl en smaak. Met merken als MBI, Redsun, Schellevis, Marlux en Tuinvisie vindt u bij Wassink Bestratingen een ruim assortiment aan betonnen terrastegels die perfect aansluiten bij uw bouwstijl en persoonlijke smaak. Of u nu houdt van strakke antraciet kleurige tegels of kleurrijke tegels met een facetrand, wij hebben voor ieder wat wils.

Onze betonnen (sier)tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen en afmetingen. Een gedurfd grootformaten van 1 bij 1 meter of gaat u voor een speels wildverband? Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u graag advies over het juiste legverband. Ook zijn afhankelijk van de vorm en afmetingen van de bestrating verschillende legverbanden mogelijk zoals het veelvoorkomende halfsteensverband, keperverband of elleboogverband.

Om ons uitgebreide assortiment betonnen (sier)tegels te bekijken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showtuin in Apeldoorn. Hier kunt u ons aanbod aan terrastegels met eigen ogen bekijken en onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Mocht u liever online willen winkelen, dan kunt u ons brede aanbod snel en gemakkelijk bekijken in onze webshop. Of u nu online winkelt of ons in onze showtuin bezoekt, wij zijn ervan overtuigd dat u de perfecte betonnen (sier)tegels zult vinden voor uw terras en tuin

... lees verder