Grauwacke split 8-16mm per ton ONVERPAKT

Prijs per ton
110,00
Materiaal Grind en Split
Kleur bruin-nuance

U bestelt

Grauwacke split 8-16mm per ton ONVERPAKT
Grauwacke split 8-16mm per ton ONVERPAKT
Adviesprijs: 110,00 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Grauwacke split is een natuurlijk materiaal dat wordt gewonnen in de Grauwacke groeve in Duitsland. Het staat bekend om zijn natuurlijke kleuren en wordt vaak gebruikt in landschaps- en tuinontwerp omdat het goed past bij een natuurlijke omgeving. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Grauwacke split:

  1. Herkomst: Zoals eerder vermeld, komt Grauwacke split uit de Grauwacke groeve in Duitsland. Grauwacke is een type sedimentair gesteente dat voorkomt in verschillende delen van de wereld en wordt gewaardeerd vanwege zijn esthetische en functionele eigenschappen.

  2. Natuurlijke kleuren: Grauwacke split heeft natuurlijke kleuren die meestal variëren van grijsachtig tot bruinachtig, soms met subtiele kleurvariaties. Deze natuurlijke tinten zorgen ervoor dat het goed samengaat met de omringende natuurlijke elementen.

  3. Natuurlijke uitstraling: Door zijn aardse kleuren en textuur past Grauwacke split uitstekend in natuurlijke omgevingen. Het kan helpen om een landschap er natuurlijker en harmonieuzer uit te laten zien.

  4. Toepassingen: Grauwacke split wordt vaak gebruikt voor diverse landschapsdoeleinden, zoals het aanleggen van tuinpaden, het omlijsten van bloemperken, het creëren van sierlijke opritten en terrassen, en als decoratieve accenten in tuinen en buitenruimtes.

  5. Duurzaamheid: Grauwacke is over het algemeen een duurzaam en weerbestendig gesteente, wat betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen de elementen. Dit maakt het geschikt voor gebruik in buitenomgevingen.

Specificaties

Collectie Siersplit & Grind
Kleur bont/roodbruin
Afmeting 8-16mm
Materiaal Grind en Split
Gewicht per eenheid (ton) 1000 Kg
Stuks per eenheid (ton) 1
Eenheden (ton) per verpakking 99
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Grote sfeervolle modeltuin
  • Gespecialiseerd verkoopteam
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...