Anti Worteldoek per m² 0,5 / 1 / 2,10 / 3,30 mtr

Prijs per m²
0,95
Materiaal Kunststof
Kleur zwart-antraciet

U bestelt

Anti Worteldoek per m² 0,5 / 1 / 2,10 / 3,30 mtr
Anti Worteldoek per m² 0,5 / 1 / 2,10 / 3,30 mtr
Adviesprijs: 0,95 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Anti-worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, is een materiaal dat wordt gebruikt in de tuin om onkruidgroei te voorkomen en de bodem te beschermen. Hier zijn enkele belangrijke details met betrekking tot anti-worteldoek:

  1. Doel: Het primaire doel van anti-worteldoek is om onkruidgroei te voorkomen. Het wordt geplaatst op de bodem van de grond, onder bestrating of grindpaden en in andere tuinomgevingen om te voorkomen dat onkruid door de bodem naar boven groeit.

  2. Materiaal: Anti-worteldoek is meestal gemaakt van geweven polypropyleen stof. Dit materiaal is sterk, duurzaam en waterdoorlatend, waardoor het de groei van onkruid voorkomt zonder de bodem volledig af te sluiten voor water en lucht.

  3. Breedte: Anti-worteldoek wordt geleverd in verschillende breedtes, zoals 50 cm, 100 cm, 210 cm en 330 cm. De keuze van de breedte hangt af van de specifieke toepassing en de grootte van het gebied dat moet worden bedekt. Een bredere doek kan handig zijn voor grotere gebieden, terwijl smallere doeken geschikt zijn voor smallere bloembedden of paden.

  4. Plaatsen: Anti-worteldoek wordt meestal geplaatst door het op de bodem van het gewenste gebied te leggen voordat andere materialen zoals grind of bodembedekkers worden toegevoegd. Het wordt bevestigd met behulp van haringen of pinnen om ervoor te zorgen dat het op zijn plaats blijft.

  5. Onderhoud: Een van de voordelen van anti-worteldoek is dat het de noodzaak van regelmatig wieden vermindert. Het minimaliseert de groei van onkruid en helpt de tuin of het landschap er netjes en goed onderhouden uit te laten zien.

Al met al is anti-worteldoek een handig hulpmiddel in de tuin- en landschapsarchitectuur om onkruidgroei te beperken en de tuin gemakkelijker te onderhouden. De keuze van de juiste breedte en installatiemethode is afhankelijk van uw specifieke behoeften en het ontwerp van uw buitenruimte.

Specificaties

Collectie Antiworteldoek
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Stuks per eenheid (m²) 1
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Grote sfeervolle modeltuin
  • Gespecialiseerd verkoopteam
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...