phone Bel: 0555225302
 
Bezoek ook onze wand & vloertegels
 • Typ bovenstaande code over.
  Rene Boon
  Hoog Soeren
  10
  21-12-2019

  We hadden tegels nodig voor onze badkamers en toiletten en zijn prima geholpen door Erwin. We kregen goed advies en hebben mooie tegels uitgezocht.
  rnLevering was keurig op tijd.
  rnKortom: zeer tevreden en zeker aan te bevelen !

  Paul van Dam
  Apeldoorn
  10
  21-06-2019

  Top bedrijf!
  rnRuime keuze en vakkundig en vriendelijk personeel.
  rn
  rnEen aanrader voor iedereen die iets met bestrating wil.
  rn
  rnGr
  rn
  rnPaul

  Theo van der Hijden
  Arnhem
  2.0
  07-02-2019

  Zoals u weet ging het niet om de z.g. uitbloei, al is dat inderdaad de reden waarom 5 m2 vervangen is. De oorspronkelijk door u geleverde bestrating wijkt enorm af van wat wij besteld hadden (de zes verschillende kleuren waaruit die zou bestaan, zitten er beslist niet allemaal in). Bovendien is ook daarin een deel anders van kleur dan de rest. Onze hovenier (fa. Konijnenberg) heeft dit ook duidelijk geconstateerd. Alleen de later vervangen 5 m2 is de kleur die wij besteld hadden. Als je de boel gaat mixen met het totale aantal vierkante meters in voor- en achtertuin, krijg je deze kleur echt niet door de hele tuin. Het wordt hooguit wat gelijkmatiger van kleur, maar nog altijd niet de door ons bestelde kleur. Dat u kennelijk van mening bent dat mensen maar moeten accepteren dat geleverde bestrating erg afwijkt van de kleur die zij besteld hebben, vinden wij op zijn minst enorm teleurstellend.

  De Groene Vingers
  Arnhem
  10
  25-01-2019

  Wij doen al ruim 20 jaar zaken met de firma Wassink en sturen onze opdrachtgevers graag naar Wassink toe. Wat wij meestal terugkrijgen is dat men vakkundig en vooral prettig geholpen wordt. Kortom een fijn bedrijf.

  van Loenen Bestratingen
  Apeldoorn
  10
  15-11-2018

  Goede kwaliteit, goede communicatie en heel vriendelijk personeel.