Orient Black vijverrand 3x15x100

Prijs per st
19,95
Materiaal Natuursteen
Kleur zwart-antraciet

U bestelt

Orient Black vijverrand 3x15x100
Orient Black vijverrand 3x15x100
Adviesprijs: 19,95 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Een vijverrand van Orient Black ook wel basalt genoemd is een uitstekende keuze voor het fraai afwerken van uw vijverconstructie of bloembak. Deze vijverrand heeft twee bewerkingen ondergaan: hij is aan 2 zijden verzoet en aan 2 zijden geborsteld, waardoor hij op twee manieren kan worden gebruikt.

  • Verzoet: Verzoeten is een proces waarbij het oppervlak van de steen wordt gladgemaakt en glanzend wordt gemaakt. Dit geeft de vijverrand een elegante uitstraling en maakt hem prettig om aan te raken.

  • Geborsteld: Geborsteld betekent dat het oppervlak van de steen is bewerkt met borstels om een ruwere textuur te creëren. Dit kan zorgen voor een antislipoppervlak en een interessante visuele textuur.

Door deze dubbele bewerking, zowel verzoet als geborsteld aan beide zijden, biedt de basalt vijverrand flexibiliteit bij het ontwerpen van uw vijver of bloembak. U kunt kiezen welke zijde u wilt gebruiken op basis van uw esthetische voorkeur of functionele behoeften. Het gladde, glanzende oppervlak en de ruwere textuur bieden beide voordelen, afhankelijk van waar u de vijverrand wilt plaatsen en hoe u deze wilt gebruiken.

Specificaties

Collectie Natuursteen Banden & Afdekplaten
Kleur OriƩnt Black
Afmeting 3x15x100
Materiaal Natuursteen
Gewicht per eenheid (st) 12 Kg
Stuks per eenheid (st) 1
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Grote sfeervolle modeltuin
  • Gespecialiseerd verkoopteam
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...