Hardsteen vijverrand 3x20x100 (maandprijs)

Prijs per st
17,95
Materiaal Natuursteen
Kleur zwart-antraciet

U bestelt

Hardsteen vijverrand 3x20x100 (maandprijs)
Hardsteen vijverrand 3x20x100 (maandprijs)
Adviesprijs: 17,95 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Een hardstenen vijverrand die aan alle zes kanten is verzoet, is een afwerkingsstuk gemaakt van hardsteen dat is ontworpen om verschillende tuinstructuren, zoals stapelmuurtjes, bloembakken of de randen van een vijveropbouw, op een nette en aantrekkelijke manier af te werken. Hier zijn enkele belangrijke details over dit product:

  1. Materiaal: De vijverrand is gemaakt van hardsteen, wat een duurzaam en natuurlijk gesteente is dat vaak wordt gebruikt in tuin- en landschapsontwerp vanwege zijn stevigheid en esthetische aantrekkingskracht.

  2. Aan zes kanten verzoet: Het feit dat de vijverrand aan alle zes kanten is verzoet, betekent dat alle zijden van de steen gladgemaakt en gepolijst zijn. Een verzoete afwerking zorgt voor een glad en mat oppervlak, waardoor de steen er gepolijst en esthetisch aantrekkelijk uitziet.

  3. Toepassingen: Dit product is bedoeld voor gebruik als afwerkingsmateriaal voor diverse tuinstructuren, waaronder stapelmuurtjes, bloembakken en de randen van vijveropbouwen. Het geeft een nette en verzorgde uitstraling aan deze structuren.

  4. Bescherming: Naast het esthetische aspect fungeert de vijverrand als een beschermende laag voor de bovenkant van de structuren. Het voorkomt dat vuil, water en andere elementen de onderliggende structuur binnendringen, wat de duurzaamheid van de constructie kan verlengen.

  5. Veelzijdigheid: Deze hardstenen vijverrand kan worden aangepast en toegepast op verschillende ontwerpprojecten, afhankelijk van uw specifieke behoeften en creatieve visie.

Kortom, een hardstenen vijverrand die aan alle zes kanten is verzoet, biedt zowel esthetische aantrekkingskracht als functionaliteit. Het is een praktische en visueel aantrekkelijke manier om uw tuinprojecten af te werken en te beschermen, terwijl het een nette en verzorgde uitstraling aan uw buitenruimte geeft.

Specificaties

Collectie Natuursteen Banden & Afdekplaten
Kleur antraciet
Afmeting 3x20x100
Materiaal Natuursteen
Gewicht per eenheid (st) 16 Kg
Stuks per eenheid (st) 1
Eenheden (st) per verpakking 66
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Grote sfeervolle modeltuin
  • Gespecialiseerd verkoopteam
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...