Gebruiken voor
Afmeting
Kleur
Materiaal
Prijs
Vande Moortel

Vande Moortel

De kleiklinkers van Vande Moortel, dat is klasse voor private en openbare projecten. Kwaliteitsvolle klinkers met karakter kunnen elke buitenruimte een extra dimensie bieden. De verschillende kleuren, formaten en de diverse legverbanden scheppen eindeloze mogelijkheden voor elke ontwerper. Kleiklinkers zijn gemakkelijk te combineren met andere materialen en door hun natuurlijk karakter passen ze in elke omgeving. Bovendien hebben ze een lange levensduur en kunnen ze als materiaal hergebruikt worden.

De kleiklinker is een authentiek karaktervol en een veel gebruikt verhardingsmateriaal. Zowel sfeervolle tuinpaden, afboordingen, trappen, terrassen en opritten als openbare pleinen, straten en voetpaden worden systematisch met dit product aangelegd. Steenbakkerij Vande Moortel, sinds jaar en dag marktleider, heeft ervoor gezorgd dat dit product is blijven evolueren en zijn plaats heeft behouden als hoogstaand en kwalitatief verhardingsmateriaal.

De kleiklinkers van Vande Moortel onderscheiden zich door hun kwaliteit, lage wateropname, kleurechtheid, duurzaamheid en eerbied voor het milieu.

... lees verder
6 artikelen