• Langformaat Strak Rode Mix Partij Op=Op

Langformaat Strak Rode Mix Partij Op=Op

Prijs per m²
32,95
Materiaal Gebakken stenen
Kleur rood-nuance
Opmerking Let op! alleen halfsteens verwerken.
Eigenschappen

U bestelt

Langformaat Strak Rode Mix Partij Op=Op
Langformaat Strak Rode Mix Partij Op=Op
Uw bestelling: 0.02 m² / 1 stuk
conversie info
Totaal prijs: 0,66 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Een gebakken langformaat klinker is een type bestratingssteen dat langer is dan de standaardklinkers en is gemaakt van gebakken klei. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van gebakken langformaat klinkers:

 1. Traditionele uitstraling: Gebakken klinkers hebben een warme en traditionele uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van een tijdloze look in uw tuin, terras, paden of oprit.

 2. Duurzaamheid: Gebakken klinkers zijn duurzaam en bestand tegen de elementen. Ze zijn bestand tegen verkleuring door de zon en kunnen tientallen jaren meegaan zonder hun mooie uitstraling te verliezen.

 3. Onderhoudsarm: Deze klinkers vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen vuil, vorst en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor buitenruimtes.

 4. Veelzijdigheid: Gebakken langformaat klinkers zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals terrassen, tuinpaden, opritten en meer. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw tuinontwerp past.

 5. Milieuvriendelijk: Gebakken klinkers worden gemaakt van natuurlijke klei en worden gebakken bij hoge temperaturen, wat een milieuvriendelijke keuze kan zijn.

 6. Goede Drainage: De voegen tussen gebakken klinkers helpen bij de afwatering, wat handig kan zijn om plassen water te voorkomen.

 7. Antislip: De textuur van gebakken klinkers kan zorgt voor een antislipoppervlak, wat belangrijk is voor gebieden waar veiligheid belangrijk is.

Overweeg bij het kiezen van gebakken langformaat klinkers het ontwerp van uw buitenruimte, uw persoonlijke voorkeur voor kleur en stijl, en de beoogde functie van de bestrating. Gebakken klinkers kunnen een aantrekkelijke en duurzame keuze zijn voor uw tuinproject.

Specificaties

Collectie Diverse formaten
Kleur Rode Mix
Afmeting Langformaat
Materiaal Gebakken stenen
Te gebruiken voor oprit
Gewicht per eenheid (m²) 175 Kg
Stuks per eenheid (m²) 50
Opmerking Let op! alleen halfsteens verwerken.
Eigenschappen
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

 • Grote sfeervolle modeltuin
 • Gespecialiseerd verkoopteam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...