Dikformaat Nostalgisch 7x20x8,5 bezand Brussel

Prijs per m²
82,95
Materiaal Gebakken stenen
Kleur paars-nuance
Vak nummer showtuin 42
Eigenschappen

U bestelt

Dikformaat Nostalgisch 7x20x8,5 bezand Brussel
Dikformaat Nostalgisch 7x20x8,5 bezand Brussel
Uw bestelling: 0.014 m² / 1 stuk
conversie info
Totaal prijs: 1,16 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Gebakken sierbestrating van Van der Sanden biedt verschillende voordelen voor tuinprojecten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Warme uitstraling: Gebakken klinkers hebben een tijdloze en warme uitstraling die goed past bij verschillende tuinstijlen, van klassiek tot modern. Ze voegen karakter en sfeer toe aan een buitenruimte.

 2. Duurzaamheid: Gebakken stenen zijn bijzonder duurzaam en kunnen tientallen jaren meegaan zonder veel tekenen van slijtage te vertonen. Ze zijn bestand tegen zware belasting, zoals voertuigen en voetverkeer.

 3. Milieuvriendelijk: Gebakken stenen worden gemaakt van natuurlijke klei en worden gebakken bij hoge temperaturen, wat resulteert in een milieuvriendelijk product. Ze zijn volledig recyclebaar en hebben een lage milieubelasting.

 4. Kleurvastheid: De kleuren van gebakken stenen vervagen niet snel door blootstelling aan de elementen. Ze behouden hun kleur en uitstraling gedurende lange tijd.

 5. Onderhoudsarm: Gebakken stenen hebben over het algemeen weinig onderhoud nodig. Regelmatig vegen en af en toe schoonmaken zijn meestal voldoende om ze er goed uit te laten zien.

 6. Veelzijdigheid: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en texturen, waardoor ontwerpmogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Je kunt ze gebruiken voor opritten, terrassen, looppaden, bloembedranden en meer.

 7. Weerbestendig: Gebakken stenen zijn vorstbestendig en kunnen extreme weersomstandigheden doorstaan zonder te barsten of te breken.

Over het algemeen zijn gebakken klinkers een uitstekende keuze voor het verbeteren van de buitenruimte, en ze kunnen een tijdloze en elegante uitstraling toevoegen aan elke tuin.

Specificaties

Collectie Dikformaat 8 cm
Kleur Bezand Brussel
Afmeting 7x20x8,5
Materiaal Gebakken stenen
Te gebruiken voor oprit
Gewicht per eenheid (m²) 180 Kg
Stuks per eenheid (m²) 71
Eenheden (m²) per verpakking 11.15
Vak nummer showtuin 42
Eigenschappen
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

 • Grote sfeervolle modeltuin
 • Gespecialiseerd verkoopteam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...