Maison Longstone ca. 8x24x5 Antra genuanceerd

Prijs per m²
69,95
Materiaal Gebakken stenen
Kleur zwart-antraciet
Eigenschappen

U bestelt

Maison Longstone ca. 8x24x5 Antra genuanceerd
Maison Longstone ca. 8x24x5 Antra genuanceerd
Uw bestelling: 0.019 m² / 1 stuk
conversie info
Totaal prijs: 1,33 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Maison Longstone met afmetingen van ongeveer 8x24x5 in een antraciet genuanceerde kleurstelling is een specifiek type bestratingsmateriaal dat vaak wordt gebruikt in tuin- en terrasontwerp. Hier is wat meer informatie over dit product:

  • Afmetingen: De stenen hebben een lengte van ongeveer 24 centimeter, een breedte van ongeveer 8 centimeter en een dikte van ongeveer 5 centimeter.

  • Kleur: Deze stenen hebben een antraciet genuanceerde kleurstelling, wat betekent dat ze variaties in donkergrijze tinten kunnen hebben. Dit kan zorgen voor een eigentijdse en strakke uitstraling in buitenruimtes.

Maison Longstone-stenen worden vaak gebruikt voor verschillende toepassingen in landschapsontwerp en terrasconstructie, waaronder:

  1. Terrasbestrating: Ze kunnen worden gebruikt om buitenterrassen en patio's te bestraten, waardoor een duurzaam en visueel aantrekkelijk oppervlak ontstaat voor buitenontspanning en entertainment.

  2. Tuinpaden: Deze stenen zijn geschikt voor het creëren van tuinpaden en looppaden in tuinen en buitenruimtes.

  3. Decoratieve accenten: Maison Longstone-stenen kunnen ook worden gebruikt als decoratieve accenten in tuinen, zoals het omlijnen van bloembedden, het markeren van specifieke gebieden of het creëren van visuele contrasten.

De keuze voor Maison Longstone-stenen in een antraciet genuanceerde kleurstelling hangt af van het ontwerp en de esthetische voorkeuren van je project. De genuanceerde kleur voegt een eigentijdse en gestroomlijnde uitstraling toe aan de buitenruimte, en de duurzaamheid van deze stenen maakt ze geschikt voor langdurig gebruik in diverse weersomstandigheden.

Specificaties

Collectie Maison Longstone
Kleur Antraciet
Afmeting 8x24x5
Materiaal Gebakken stenen
Te gebruiken voor oprit
Gewicht per eenheid (m²) 117 Kg
Stuks per eenheid (m²) 53
Eenheden (m²) per verpakking 10.26
Eigenschappen
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

  • Grote sfeervolle modeltuin
  • Gespecialiseerd verkoopteam
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...