Keramiek 60x60x3 Mustang Black (VV)

Prijs per m²
50,95
Materiaal Keramiek 3cm
Kleur grijs-zwart
Vak nummer showtuin 245
Eigenschappen

U bestelt

Keramiek 60x60x3 Mustang Black (VV)
Keramiek 60x60x3 Mustang Black (VV)
Uw bestelling: 0.36 m² / 1 stuk
conversie info
Totaal prijs: 18,34 incl. btw.
Verlanglijst

Product omschrijving

Keramische tegels voor buiten hebben inderdaad veel voordelen en zijn een uitstekend alternatief voor natuursteen. Hier zijn enkele redenen waarom keramische tegels steeds populairder worden als bestratingsmateriaal:

 1. Kleurvastheid: Keramische tegels behouden hun kleur en mooie uitstraling gedurende vele jaren, zelfs bij blootstelling aan zonlicht en weersomstandigheden. Dit betekent dat ze er na verloop van tijd nog steeds aantrekkelijk uitzien.

 2. Slijtvastheid: Deze tegels zijn bestand tegen slijtage, wat betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zoals lopen, spelen en het verplaatsen van meubilair, zonder snel te verslijten.

 3. Vorstbestendigheid: Keramische tegels zijn bestand tegen bevriezing en ontdooien, waardoor ze ideaal zijn voor buitentoepassingen in koude klimaten.

 4. Onderhoudsgemak: Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vlekken en vuil kunnen meestal eenvoudig worden verwijderd, waardoor de tegels er als nieuw blijven uitzien.

 5. Duurzaamheid: Keramische tegels hebben over het algemeen een lange levensduur, waardoor ze een duurzame investering zijn voor je buitenruimte.

 6. Variatie in kleuren: Er zijn tal van ontwerp opties beschikbaar, van tegels die eruitzien als natuursteen tot moderne en eigentijdse ontwerpen. Hierdoor kun je de stijl kiezen die het beste bij je tuin of terras past.

Al deze voordelen maken keramische tegels tot een aantrekkelijke keuze voor het bestraten van terrassen en andere buitenruimtes, waardoor ze steeds populairder worden in de tuin- en landschapsarchitectuur.

Specificaties

Collectie Keramiek Collection Redsun
Kleur Mustang Black
Afmeting 60x60x3
Materiaal Keramiek 3cm
Te gebruiken voor terras
Gewicht per eenheid (m²) 72 Kg
Stuks per eenheid (m²) 2.77
Eenheden (m²) per verpakking 14.4
Vak nummer showtuin 245
Eigenschappen
Wassink bestratingen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag persoonlijk verder.

 • Grote sfeervolle modeltuin
 • Gespecialiseerd verkoopteam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Snelle levering
 • Veilig online betalen

Misschien ook interessant...